Tags Posts tagged with "Ja kur do të martohen Orinda dhe Turjan Hyska!"

Tag: Ja kur do të martohen Orinda dhe Turjan Hyska!

Ja kur do të martohen Orinda dhe Turjan Hyska!

Orinda dhe Turi kanë një histori të gjatë dashurie dhe bashkëjetese. Ata kanë vendosur më në fund që të lidhin kurorë dhe të organizojnë...