Ja gjestet që eksitojnë një femër

Ja gjestet që eksitojnë një femër

529
0

seks2

Meshkujt preferojnë të eksitohen me gratë e tyre dhe jo të shohin një film pornografik.

Femrat duan të ndjehen të dëshiruara. Neuro-shkencëtari Ogi Ogas tregon se qendra e fantazive seksuale të femrave shtrihet në ndjenjën e të qenit të dëshiruara. Ajo ndjenjë menjëherë mund ta nxisë dëshirën seksuale.

Prandaj, puthuni menjëherë pasi të mbyllet apo hapen dyert e ashensorit. Shkruani asaj çdo gjë të ndyrë që të vjen në mendje kur e shihni në pantallona të jogës. Lejoni sytë tuaj të “kënaqen” kur e heq ajo pallton.

Porsa ajo kupton mesazhin, do t’ju ndjekë rreth tavolinës së kuzhinës.

Shperndaje