Ja çfarë shkruan vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës, për prindërit...

Ja çfarë shkruan vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës, për prindërit e saj!

879
0

timo-trimi

Ja çfarë shkruan vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës, për prindërit e saj!

Linda Flloko është fëmija i vetëm i çiftit të mirënjohur Timo Flloko dhe Vera Grabocka. Ju kemi prezantuar disa kohë më parë me vajzën e tyre dhe dy djemtë e saj. Këtë herë Linda ka bërë një dedikim të çmuar për dy prindërit, duke postuar edhe një foto të çiftit të shkrepur për një kopertinë reviste.
“My most beautiful and talented Mother and my one of a kind Father! Thank you for being absolutely the best in every sense of the way!!!”, ka shkruar me të drejtë Linda për ta. Në këtë mënyrë ajo jo vetëm i ka komplementuar për simpatinë që i karakterizon, por edhe i ka falenderuar që kanë qënë absolutisht më të mirët në çdo sens. Linda ka shumë të drejtë! Vera dhe Timo janë dy ikona të televizionit dhe me siguri që janë edhe prindër shumë të mirë.

Postimi i Lindës: