Tags Posts tagged with "për prindërit e saj!"

Tag: për prindërit e saj!

Ja çfarë shkruan vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës, për...

Ja çfarë shkruan vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës, për prindërit e saj! Linda Flloko është fëmija i vetëm i çiftit të mirënjohur Timo...