Ja çfarë duhet të vishni për t’ju dukur vithet më të mëdha...

Ja çfarë duhet të vishni për t’ju dukur vithet më të mëdha (Foto)

1232
0

Screenshot_1-12-780x439

Femrat të cilat nga natyra kanë një të pasme më të vogël, janë në gjendje tëb bëjnë thuajse çmos për ta ndryshuar këtë, transmeton Telegrafi.

Është e qartë se ushtrimet e rregullta mund të na dhurojnë të pasme dhe trup më të dëshirueshëm, por ndonjëherë nuk mund të presim aq gjatë.

Më poshtë i keni disa truqe se si t’i theksoni linjat tuaja të trupit dhe t’i bëni pjesët e dëshiruara të trupit të duken shumë më “hot”.

Për ta bërë të pasmen të duket më e mahnitshme, vishni rroba që e theksojnë belin. Aq më i vogël që duket beli, aq më të mahnitshme do t’ju duken të pasmet. Është mirë të shmangni rroba të cilat e fshehin linjën e belit.

Një ndër rregullat më të famshme të modës është kjo: Nëse dëshironi që e pasmja juaj të duket më e madhe, mos hezitoni t’i shfaqni këmbët e bukura.

Fustanet me vija kontraste horizontale janë krijuar për ta bërë trupin të duket më femëror dhe më elegant. Modelet e tilla e rrisin gjerësinë e ijëve, duke i bërë të pasmet të duken më seksi.