I NGRENË “KURTH”, NJË GRUP GJIMNAZISTËSH MES TYRE DHE VAJZA RRAHIN KEQ...

I NGRENË “KURTH”, NJË GRUP GJIMNAZISTËSH MES TYRE DHE VAJZA RRAHIN KEQ TË RIUN (VIDEO)

562
0

i-ngrene-kurth-nje-grup-gjimnazistesh-mes-tyre-dhe-vajza-rrahin-keq-te-riun-videoNjë sherr mes  një grupi të rinjsh ka ndodhur në Elbasan.

Në fillim duket sikur të rinjtë po sqarohen në lidhje me një debat, por pastaj vajzat dhe djemtë gjuajnë me shkelma ndaj të riut. Vajzat kanë ofenduar rëndë të riun. E gjithë ngjarja duket dhe në videon e publikuar nga JOQ.