Tags Posts tagged with "NJË GRUP GJIMNAZISTËSH MES TYRE DHE VAJZA RRAHIN KEQ TË RIUN (VIDEO)"

Tag: NJË GRUP GJIMNAZISTËSH MES TYRE DHE VAJZA RRAHIN KEQ TË RIUN (VIDEO)

I NGRENË “KURTH”, NJË GRUP GJIMNAZISTËSH MES TYRE DHE VAJZA RRAHIN...

Një sherr mes  një grupi të rinjsh ka ndodhur në Elbasan. Në fillim duket sikur të rinjtë po sqarohen në lidhje me një debat, por...