I çmendur në nusen e mikut!

I çmendur në nusen e mikut!

794
0

1-49

Jam i martuar. Jam 32 vjeç. Jetoj në një shtet të Perëndimit. Afër i kam edhe familjen e gruas, e që e ka edhe vëllanë e martuar. Gruaja e mikut tim, në moshë 5 vjet më e re se unë, sa herë që shkoj për vizitë, më shikonte me një shikim disi provokues. Por, duke pasur parasysh se ajo asnjëherë nuk kishte mundësi të ishte vetëm në shtëpi, gjithmonë ishin vetëm shikime… Gruaja e mikut është shumë seksi, e gjatë, me gjoks që çdo mashkull do ta kishte lakmi, buzë të trasha, flok të gjatë, me një fjalë shumë provokuese…

Një ditë derisa ajo po shkonte në punë, unë e ndala veturën time luksoze dhe i thash që të shpie në punë me veturë. Ajo thuajse mezi kishte pritur. Rruga zgjaste nja 20 minuta dhe duhej ta shfrytëzoja rastin për një bisedë të nxehtë. I thash je shumë e bukur dhe seksi, i thash që më pëlqen shumë stili i saj. Ajo pak u kuq dhe më falënderoi. I thash se kam pasur dëshirë me pasur një femër si ti. Ajo më shikoi dhe më tha se edhe unë i pëlqej asaj si mashkull, se gjoja paskam një stil të veçantë, derisa gati erdhi koha që ajo të zbriste për në punë. Dhe, para se të zbriste ma dha e-mailin e saj.

Menjëherë jam kthyer në shtëpi dhe i kam shkruar një e-mail, ku i thash se kam shumë dëshirë me nejt me të bashkë. Kaluan 4 ditë dhe asnjë përgjigje. Një ditë ma ktheu dhe më kishte shkruar se prej atij momenti kam një tjetër mendim për ty, më tha se zakonisht prej orës 1 deri në 3 ishte vetëm në shtëpi.

Mora një ditë pasditen të lirë. U pastrova, u parfumosa dhe drejt e te miku. Por, pak me frikë se mos ishte edhe ndokush tjetër në shtëpi. I rashë ziles. Ajo ma hapi derën. Ajo ishte e veshur me një këmishë shumë të hollë, që ia nxirrte gjoksin shumë seksi dhe xhinse ngjitur për trup. U ula. Ajo më ofroi pije dhe u ul përball meje. Filloi t’më provokonte me qeshje.

Shperndaje