Historia/ Më shtriu përtokë dhe vetëm bërtiste, ti je hamshori im, më..+18

Historia/ Më shtriu përtokë dhe vetëm bërtiste, ti je hamshori im, më..+18

2771
0

femer-33

Ishte mjeke rreth të 30-ve. E njoha tek një nga klubet e Tiranës. Ishte vajzë e qejfit, po e kishte qejf shume seksin. E kishte qejf me bollëk si i thonë. Donte meshkuj që e bënin për të qeshur dhe kishte dëshira të çmendura deri në mazokizem. Donte të bënte seks ne tavoline, para pasqyrës kudo. Ishte e fiksuar.

Një dite nuk e mbaj mend si ndodhi erdhi ne shtepine time dhe e paduruar me zhveshi. Isha dhe i lodhur ate dite nuk e di si ia dola.
Më shtriu përtokë dhe vetëm bërtiste, ti je hamshori im, me ty dua të ndiej kënaqësinë më të madhe.
Tu them të drejtën edhe tani që po e kujtoj këtë histori ndihem sërish I eksituar nga mjekja ime bukuroshe.