Historia: Më shkriu si qiri

Historia: Më shkriu si qiri

696
0

Screenshot_4-9

Një ditë isha shumë i uritur për seks dhe kisha kohë që ëndërroja një vajzë por ajo kishte ikur nga fshati dhe më mungonte shumë u nisa për në Tiranë dhe po mendoja si ta takoj kishte filluar shkollën në isitutut.

Shkova e takova, por çfarë të shihja ajo ishte bërë më seksi se kurrë më parë. Pasi pmë një kafe të shpejtë dhe shkëmbyem disa puthje të nxehta, u nisa menjëherë për në shtëpinë e saj aty pranë.

Nuk durova gjatë por fillova ta zhvishja menjëherë. Por ajo nuk e kishte me ngut. Fillo të më lëpinte dhe të më puthte në të gjithë trupin.

Nuk di çfarë tu them në ato momenta u ndjeva në qiellin e 7-të, skisha provuar kurrë më parë atë lloj kënaqësie.

Eh, edhe tani që po e tregoj këtë histori po digjem si qiri.

Shperndaje