Histori nga jeta: Burri shikon filma pornografikë dhe më detyron të..

Histori nga jeta: Burri shikon filma pornografikë dhe më detyron të..

876
0

porno-1-770x470

Një grua në Itali është viktimë e dhunës nga burri i saj, pasi ky i fundit e detyron vazhdimisht që të bëjnë orgji.

Ajo thotë se e kundërshton, por ai e rreh kur gruaja nuk i plotëson kërkesat seksuale. 56-vjeçarja rrëfen se bashkëshorti shikon filma pornografikë në internet dhe i kërkon asaj që të bëjnë orgji, por ajo është dhunuar pasi ka refuzuar kërkesat e tij.

Kjo histori zgjati deri sa gruaja mori guximin për ta denoncuar në polici dhe ai u dënua me 2 vite burg për dhunë në familje.