Histori /Komshiu më përplasi në mur nga epshi

Histori /Komshiu më përplasi në mur nga epshi

5293
0

Screenshot_2-44

E di që nuk është mirë të tregosh histori të tilla pasi në Shqipëri paragjykohesh, por ju lutem redaksia dua të ngel anonime.

Jam një vajzë 25 vjeçare, shumë e bukur por ende beqare, për shkak se unë vij nga një qytet i vogël dhe të gjithë më njohin si k… prandaj askush nuk më propozon kurrë për martesë.

Më vjen keq ta them pork am bërë vetëm një gabim të vogël, kam bërë vetëm një herë seks me burrin e komshies.

Unë jetoj në një qytet të vogël të Shqipërisë, dhe në pallatin tim erdhi një çift i ri. Ne si familje i afrojmë të rinjtë në pallat pasi nuk duam që ata të ndihen vetëm, por këtë herë ishte ndryshe.

Çifti I ri që erdhi dukej shumë i bukur, sidomos djali, ai ishte tamam si një aktor i filmave turk O.M.

Një ditë pa pritur O… hyri në banesën time ndërsa unë isha duke bërë dush, ai sapo më pa më komplimentoi, sigurisht pasi unë jam një femër shumë seksi. Pa e zgjatur më shumë ai hyri në dush bashkë me mua dhe kemi bërë seks të dy, oh jemi kënaqur në pafundësi, por papritur në derë u shfaq komshia, gruaja e O-së.

Që prej asaj dite mua më ka ecur vetëm ters. Tashmë O është ndarë nga gruaja, por nuk mund të martohet me mua për shkak të llafeve.