HISTORI/ “I lumtur që gruaja ime bën seks me meshkuj të tjerë...

HISTORI/ “I lumtur që gruaja ime bën seks me meshkuj të tjerë sepse…

573
0

seks7-650x411

Është ky rasti i një çifti britanik, të martuar prej pak vitesh. Ajo është 26 vjeçe ndërsa ai është 28 vjeç dhe raporti i tyre seksual është i jashtëzakonshëm sepse sikundër deklaron kjo grua e re, ‘burrin tim e eksiton pafund fakti që unë bëj seks me një mashkull tjetër.

Prej kohës kur unë nisa ta bëj këtë, ne kemi seks shumë më të mirë bashkë’,- ka deklaruar 26-vjeçarja britanike. Është një fakt ky që bëhet publik nga tabloidi britanik ‘The Sun’ dhe artikulli vijon me theksin në rrëfimin e 26-vjeçares e cila tregon për shqetësimin e miqve të saj të cilët i kërkojnë që t’i japë fund kësaj situatë.

‘Jemi të martuar prej 5 vjetësh dhe jeta jonë seksuale së fundmi ishte një tmerr. Ai më tha se do eksitohej dhe do ndjehej i lumtur nëse unë do bëja seks me një mashkull tjetër.

Në filllim u terrorizova nga ideja, pr më pas e pranova dhe e dini çfarë, tani jemi të lumtur…unë kam një raport seksual të shkëlqyer me burrin tim dhe me një mashkull tjetër’,- ka përfunduar rrëfimin shokues kjo 26-vjeçare britanike, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur.