Histori e ndyrë +16 /Mami 35 vjeçare më çmendi në seks anal

Histori e ndyrë +16 /Mami 35 vjeçare më çmendi në seks anal

4061
0

screenshot_5

Jam 25 vjeç dhe kam 5 vjet i martuar, por vitet e fundit me gruan time bënim seks shumë rrallë. Nuk e di se kush e kishte fajin nga ne të dy, por sa herë që unë kërkoja të bënim seks gruaja më thoshte se nuk ishte ende gati.

Kjo situatë më mëziti jashtëzakonisht shumë, nuk isha më vetvetja. Por një ditë të bukur njoha një mami 35 vjeçare, e cila ishte ulur në tavolinën përballë meje.

E di që nuk besoni por krejt rastësisht unë me mamin seksi hymë në muhabet dhe për rreth 2 orë qamë hallet me njëri-tjetrin. Ajo kishte burrin pijanec, kurse unë gruan me menopauzë.

Pasi pimë kafe shkuam të dy në hotel, aty të them të drejtën nuk po u besoja syve që kaq shumë kohësh do të bëja seks.

Por mami seksi ishte maniake, ajo kërkonte seks anal. Me thënë të drejtën edhe unë këtë gjë doja nga nëj femër pasi kurrë më parë nuk e kisha provuar.

Pasi u zhveshëm realizuam të dy ëndrrën tonë. Por çdo e keqe ka një të mirë, unë tradhëtova gruan dhe ajo burrin, por të dy bashkë kënaqëm njëri tjetrin.