Hëngri peshk të gjallë, burrit i ndodh çudia në dorë

Hëngri peshk të gjallë, burrit i ndodh çudia në dorë

493
0

Një ngjarje e rëndë i ka ndodhur një burri në Indonezi. Ai humbi dorën dhe parakrahun pasi hëngri peshk të gjallë. 12 orë pasi konsumoi peshkun, dora e tij e majtë shtoi një masë të çuditshme në ngjyrë lejla.

Flluska e madhe ishte në formën e një infeksioni bakterial, që iu shkaktua nga ushqimi i detit i papërpunuar. I moshuari mori antibiotikë dhe më pas iu nënshtrua një operacioni të vështirë ku mjekët i hoqën indet e infektuara.

Trajtimi ishte i pasuksesshëm dhe ulcerat e kalbura të formuara në dorën e tij, u dëmtuan shumë dhe e vetmja zgjidhje ishte të priste dorën.