Tags Posts tagged with "burrit i ndodh çudia në dorë"

Tag: burrit i ndodh çudia në dorë

Hëngri peshk të gjallë, burrit i ndodh çudia në dorë

Një ngjarje e rëndë i ka ndodhur një burri në Indonezi. Ai humbi dorën dhe parakrahun pasi hëngri peshk të gjallë. 12 orë pasi...