Gjërat që meshkujt pëlqejnë në seks

Gjërat që meshkujt pëlqejnë në seks

631
0

seksi

Të dashurit tuaj i nevojiten disa gjëra që të jetë vërtet i kënaqur në krevat.

Zbuloni se për cilat gjëra bëhet fjalë…

Edhe pse meshkujt mburren para shokëve me jetën e tyre seksuale, rrallë i tregojnë detajet. Ndërkaq, sa i përket zbulimit të gjërave për të cilat fshehtas lakmojnë femrat në jetën e tyre seksuale… dhe, ato janë edhe më të heshtura.

Terapisti i njohur, Dr Sandor Gardos, përshkruan disa fantazitë për të cilat meshkujt rrallë herë guxojnë të flasin:

Pëlqen gruan që eksitohet vetë

Grave në përgjithësi ju duhet më shumë kohë për t’u “nxehur”. Edhe pse partneri juaj nuk do të ketë asgjë kundër që t’ju ndihmonte, nuk do të shqetësonte (madje) edhe në qoftë se ju vet filloni. Relaksohuni dhe veproni si të jeni vetëm dhe masturboni. Mbyllini sytë dhe mendoni për gjërat që në përgjithësi ju eksitojnë. Plotësisht është e natyrshme që të fantazoni për dikë tjetër duke u përpjekur që të nxeheni, vetëm që këtë gjithsesi mbani në vete.

Ai do seks zbavitës

Gjërat gjatë seksit nuk zhvillohen gjithmonë aq mirë – disa pozita nuk ju përshtaten juve, ndërsa të tjera nuk i përshtaten atij, nganjëherë vjen deri tek tingujt e çuditshme dhe kështu me radhë. Nëse i kushtoni shumë vëmendje këtyre gjërave, vetëm do të prishni disponimin, kështu që është më mirë që të buzëqeshni mirë së bashku në situata të ngjashme.

Dëshiron që edhe ju të drejtoni në krevat

Partneri juaj do vlerësonte nëse ju i tregoni se çfarë ju pëlqen dhe çfarë jo. Duhet vetëm të jeni e kujdesshme se si do t’i tregoni atij. I thoni që ndjeheni mirë kur ai bën diçka që ju pëlqen dhe kujtoje atë nëse diçka nuk ju përshtatet. Nëse keni nevojë që paraloja, kërkoni nga ai që të përdorë duart e tij apo gojën për t’ju nxehur.

Ai dëshiron të shikojë

Sjelle atë përpara pasqyrës dhe bëni dashuri. Një tjetër gjë që me siguri do të çmend atë është që të prekni atë, gjatë marrëdhënieve seksuale.

Rrëmbejeni

Edhe pse ju mund të jeni në shpirt një “bishë e egër”, ndoshta mund të ndjeni keqardhje për të treguar atë para tij, në shtrat, sepse femrat shpesh kanë frikë që të jenë pak më të gjalla dhe të egra në shtrat. Por meshkujt duan të shohin dhe të ndjejnë anën e egër që nuk është e kontrolluar, megjithatë, kanë frikë se do t’ju lëndojnë në qoftë se e kërkojnë atë nga ju. Kështu që vetëm relaksohuni, harroni të gjitha paragjykimet dhe tregoni atij sa shumë e doni seksin, e sidomos me të. Rrëmbejeni atë kur ai më së paku është duke e pritur, dhe bëni diçka të re.

Dëshiron seks të papritur

Ju do të fitoni shumë pikë, nëse ju i ofroni seks kur ai më së paku e pret atë. Në këtë mënyrë ai do të kuptoj që me të vërtetë ai ju eksiton dhe se ju pëlqen me të vërtetë. Kërkoni nga ai që të ndal makinën në një vend të vetmuar në rrugën për shtëpi, ose merreni në një tualet dhe ofroni një kënaqësi të shpejtë, të ëmbël. Bëhuni krijuese – imagjinative dhe këtë burri juaj do të vlerësoj.

Ai ju dëshiron tani dhe menjëherë

Partneri juaj ndonjëherë dëshiron të sillet si një kafshë dhe i egër gjatë seksit, por duhet të jetë i sigurt se kjo mënyrë nuk do t’ju pengonte juve. Putheni butësisht dhe pastaj shtyjeni. Thuani atij që, nëse dëshiron më shumë, duhet të vijë dhe të marrë atë; ju luani një vajzë të vogël të paprekshme dhe e cila e eksiton – tërhiqni nga ai atë që të ju dëshironte tani dhe menjëherë.

Ndonjëherë dëshiron që vetëm të shtrihet

Meshkujt ndonjëherë dëshirojnë që ju të gjitha t’i bëni vet. Kur ai të hyjë në dhomë të rrëmbeni atë dhe ta shtyni në shtrat, t’ia hiqni pantallonat e tij dhe t’i ofroni një eksperiencë orale të paharrueshme. Mundeni edhe të përdorni një qasje pak më të butë të këtij skenari. Thuani atij që të zhvishet dhe të shtrihet, dhe pastaj ngadalë e puthni në të gjithë trupin e tij. Kur ai dëshiron të ju rrëmbej, ndaleni dhe bëjeni të gjithën vet, kështu që ai nuk ka nevojë as të lëvizë. Besoni, do t’ju shpërblehet.

Shperndaje