Gati të trokas acari/ Bora pritet të bllokojë Ballkanin Verior duke përfshirë...

Gati të trokas acari/ Bora pritet të bllokojë Ballkanin Verior duke përfshirë dhe Shqipërinë(Harta)

501
0

Sipas fotos që e kemi përzgjedhur në shumë pjesë të Kroacisë, Bosnjes, Malit të Zi, Serbisë jugperëndimore priten reshje aq intensive sa që bora do të arrijë deri në 70cm. Kurse reshje bore do të ketë edhe në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipërinë Lindore por me sasi shumë më të vogel. Po ashtu priten dhe ujle të temperave në të gjithë rajonin. Ndryshimet janë të mundshme por për momentin kjo fotografi tregon akumulimin e bores gjatë dhjetëditëshit të ardhshëm sipas modelit ECMWF.