Tags Posts tagged with "Gati të trokas acari/ Bora pritet të bllokojë Ballkanin Verior duke përfshirë dhe Shqipërinë(Harta)"

Tag: Gati të trokas acari/ Bora pritet të bllokojë Ballkanin Verior duke përfshirë dhe Shqipërinë(Harta)

Gati të trokas acari/ Bora pritet të bllokojë Ballkanin Verior duke...

Sipas fotos që e kemi përzgjedhur në shumë pjesë të Kroacisë, Bosnjes, Malit të Zi, Serbisë jugperëndimore priten reshje aq intensive sa që bora...