Fshehu të ardhurat, moderatorja e njohur italiane përfundon në gjykatë

Fshehu të ardhurat, moderatorja e njohur italiane përfundon në gjykatë

354
0

Moderatorja e njohur italiane Simona Ventura është marrë e pandehur në Gjykatën e Milanos, për fshehje të ardhurash nga viti 2012 dhe 2015.

Bëhet fjalë për shumë prej disa qindra mijëra euro, të siguruara në bazë të kontratave për shfrytëzimin e të drejtës së imazhit.

“Nuk bëhet fjalë në asnjë mënyrë për evazion, por për një zgjedhje fiskale të menaxhuar nga profesionistë”, thanë përfaqësuesit ligjorë të moderatores.

Ndërkohë që, seanca e parë ndaj Venturës, u mbajt këtë të të hënë.