Tags Posts tagged with "moderatorja e njohur italiane përfundon në gjykatë"

Tag: moderatorja e njohur italiane përfundon në gjykatë

Fshehu të ardhurat, moderatorja e njohur italiane përfundon në gjykatë

Moderatorja e njohur italiane Simona Ventura është marrë e pandehur në Gjykatën e Milanos, për fshehje të ardhurash nga viti 2012 dhe 2015. Bëhet fjalë...