Fotot/ Tirana “vesh” petkun e bardhë të borës

Fotot/ Tirana “vesh” petkun e bardhë të borës

566
0

Bora në Tiranë pushoi për momentin, por aq sa ra mjaftoi që qytetarë të ndryshëm të dilnin dhe të fiksonin këto momente që për hir të së vërtetës janë të rralla në kryeqytet. Fotot e mëposhtme janë shkrepur pikërisht në qendër të Tiranë, duke sjellë dhe pamje fantastike të simbolikave që identifikojnë Tiranën, si sheshi “Skënderbej”, monumenti i Skënderbeut apo edhe Kulla e Sahatit.