Tags Posts tagged with "Fotot/ Tirana “vesh” petkun e bardhë të borës"

Tag: Fotot/ Tirana “vesh” petkun e bardhë të borës

Fotot/ Tirana “vesh” petkun e bardhë të borës

Bora në Tiranë pushoi për momentin, por aq sa ra mjaftoi që qytetarë të ndryshëm të dilnin dhe të fiksonin këto momente që për...