FOTO/ Tirana nuk ka det, por shkuma-party të tillë nuk keni parë!

FOTO/ Tirana nuk ka det, por shkuma-party të tillë nuk keni parë!

985
0

Vërtet Tirana nuk ka det, por kjo nuk i ndalon të rinjtë që të bëjnë shkuma-party nëpër pishina.

Dhe në fakt, festat e Tiranës duket që janë disa hapa përpara nga ato që kemi parë sivjet nëpër qytetet bregdetare.

Kur vjen puna për festa, kryeqyteti mbretëron gjithnjë, si për cilësinë e pjesmarrësve, ashtu edhe për mjediset dhe muzikën.

Në fakt fotot e këtij shkrimi nuk kanë nevojë për shumë komente.

Me siguri të gjithë do t’i fiksoni sytë te tatuja pranë pjesëve intime e vajzës me rroba banjo të gjelbra, e cila përveç kësaj, ka vërtet një arsenal të tërë për të shpalosur sikurse mund të shihni në fotot e saj të shumta,  shkruan Mapo.