Tags Posts tagged with "por shkuma-party të tillë nuk keni parë!"

Tag: por shkuma-party të tillë nuk keni parë!

FOTO/ Tirana nuk ka det, por shkuma-party të tillë nuk keni...

Vërtet Tirana nuk ka det, por kjo nuk i ndalon të rinjtë që të bëjnë shkuma-party nëpër pishina. Dhe në fakt, festat e Tiranës duket...