Foto/ Njihuni me vëllain e motrave Istrefi

Foto/ Njihuni me vëllain e motrave Istrefi

411
0

bbb_1473670692-9289765-300x267

Nora dhe Era Istrefi janë tashmë dy motrat më të famshme të skenës muzikore.

Por ato janë mësuar ta ndajnë dashurinë mes njëra tjetrës, motrës tjetër të tyre Nitës dhe një vëllai më të vogël.

Ky është Bledi, vëllai i tre motrave Istrefi. Këto foto e tregojnë Bledin në shoqërinë e Erës, motrës me të cilën duket se ngjan më shumë.

I vëllai duket se është një nga dobësitë më të mëdha të Erës.