Tags Posts tagged with "Foto/ Njihuni me vëllain e motrave Istrefi"

Tag: Foto/ Njihuni me vëllain e motrave Istrefi

Foto/ Njihuni me vëllain e motrave Istrefi

Nora dhe Era Istrefi janë tashmë dy motrat më të famshme të skenës muzikore. Por ato janë mësuar ta ndajnë dashurinë mes njëra tjetrës, motrës...