FOTO/ Libri që “çmend” studentët e Politeknikut, shembuj me ferr dhe djall

FOTO/ Libri që “çmend” studentët e Politeknikut, shembuj me ferr dhe djall

545
0

14344979_494048604137646_2917663813617860533_nRastet e shembujve të çuditshëm me tekstet shkollore shqiptare janë të shumta. Një tjetër shembull vjen nga libri i fizikës për studentët e Universitetit Politeknik në Tiranë.

Në një foto të postuar nga “Nisma Thurrje”, jepet një shembull ku përmendet ferri dhe djalli. Shembull ky që ka shkaktuar irritim dhe pakënaqësi tek studentët.