Tags Posts tagged with "FOTO/ Libri që “çmend” studentët e Politeknikut"

Tag: FOTO/ Libri që “çmend” studentët e Politeknikut

FOTO/ Libri që “çmend” studentët e Politeknikut, shembuj me ferr dhe...

Rastet e shembujve të çuditshëm me tekstet shkollore shqiptare janë të shumta. Një tjetër shembull vjen nga libri i fizikës për studentët e Universitetit...