FOTO/ Ky është grabitësi që vrau Agim Bucin në dyqanin e tij

FOTO/ Ky është grabitësi që vrau Agim Bucin në dyqanin e tij

434
0

Personi që shikoni në foto është Vladimir Kurti 28 vjeç. Ai është ekzekutori direkt i 53-vjeçarit Agim Buci dhe plagosjes së bashkëshortes së tij Merita Buci. Vladimir Kurti, me origjinë nga Gurrë e Vogël e Matit, është banues në Kamëz u arrestua mëngjesin e sotëm nga forcat e Komisariatit Nr.5 të Policisë së Tiranës, gjatë një aksioni të mirëorganizuar ku u zbardh e gjithe grabitja e pergjakshme në Kamëz. Në pranga eshtë vene dhe ndihmesi i tij ne grabitje, Ruzhdi Hode, 25 vjeç po keshtu banues ne Kamez.