Tags Posts tagged with "FOTO/ Ky është grabitësi që vrau Agim Bucin në dyqanin e tij"

Tag: FOTO/ Ky është grabitësi që vrau Agim Bucin në dyqanin e tij

FOTO/ Ky është grabitësi që vrau Agim Bucin në dyqanin e...

Personi që shikoni në foto është Vladimir Kurti 28 vjeç. Ai është ekzekutori direkt i 53-vjeçarit Agim Buci dhe plagosjes së bashkëshortes së tij...