FOTO +18/ Djali i çon sms të mërzitshme pa pushim, ajo i...

FOTO +18/ Djali i çon sms të mërzitshme pa pushim, ajo i çon foton e saj duke bërë seks me një tjetër

658
0

Jemi duke jetuar në një kohë, kur vetëm për shkak se keni numrin e telefonit të dikujt, nuk do të thotë ajo dëshiron të bisedojë me ju vazhdimisht.

Po ashtu të pasurit e adresës së Facebookut të dikujt nuk do të thotë se ju keni të drejtën që t’i çoni 100 mesazhe dhe të prisni t’ju përgjigje. Gjërat thjeshtë nuk funksionojnë në këtë mënyrë. Nëse ju nuk respektoni privatësinë e dikujt, apo kohën e tyre të lirë, mos prisni që ata të të respektojnë ty, bën të ditur

Një djali të quajtur Connor iu desh ta mësonte këtë në mënyrë më të ashpër të mundshme. Ai u takua me një vajzë të quajtur Erica në një festë, në të cilën ata kishin qenë të dehur. Kur dolën jashtë, ajo i dha numrin e saj, dhe ky duhet të kishte qenë fundi i gjithçkaje.

Për fat të keq, Connor vendosi të dërgojë një mesazh mjaft të pazakontë. Ai pastaj pasoi këtë ide me nëntë mesazhe shtesë, secili i i mërzitshëm se tjetri. Më poshtë keni mënyrën se si iu përgjigj vajza me emrin Erica, të cilën Connor nuk do ta harrojë kurrë.

Shperndaje