Flet i dashuri i vajzës me dy vagina: Ja si është jeta...

Flet i dashuri i vajzës me dy vagina: Ja si është jeta seksuale

579
0

v_1471264579-7613103

A do donit të dinit se si është jeta seksuale me një vajzë që ka dy vagina?

I dashuri i saj ka treguar për komentuesit në Reddit se si e zbuloi këtë.

“Kishim nisur të dilnim bashkë dhe ajo më tha se kishte dy gjëra nga ato që kanë femrat. Nisa të hamendësoj dhe e gjeta shumë shpejt”.

“Ishte një bisedë interesante”.

I pyetur se si u ndje kur e mësoi, ai thotë: “Ishte gallatë”.

Po a është seksi më ndryshe?

“Sigurisht, por sërish, të gjitha vaginat janë ndryshe”.

Një komentues e pyet se mos ndoshta ai ka dy penisë.

Të tjerë thonë nëse preferon dy vagina apo katër thithka.

Ai shpjegon se e dashura e tij mund të ngelet shtatzënë nga të dy vaginat dhe bën një sqarim anatomik: “Urina nuk vjen nga kanali vaginal”.