Fatma dhe Aulona tregojnë ‘historinë e ëmbël’ të Amarës dhe Kianit: Shkëmbyen...

Fatma dhe Aulona tregojnë ‘historinë e ëmbël’ të Amarës dhe Kianit: Shkëmbyen puthjen e parë në ashensor

444
0

Moderatoret e  njohur Aulona dhe Fatma ishin të ftuara special në programin “BE Caffee”.

Ato folën për gjithçka nga puna deri tek përditshmëria dhe jeta e tyre private.

Vajzat rrëfyen se jeta familjare nuk i’a lejon që ato të jenë shumë pranë njëra-tjetrës edhe jashtë ekranit.

Gjithashtu dy moderatoret folën për raportin midis dy fëmijëve të tyre duke qenë se Aulona ka një vajzë e quajtur Amara, ndërsa Fatma një djalë të quajtur Kian.

Aulona dhe Fatma rrëfyen se ata të dy shkojnë shumë mirë me njëri tjetrin dhe kanë shkëmbyer puthjen e parë në moshën 1vjeçare, kur kanë qenë në ashensor.

Kjo shkaktoi të  qeshura te publiku.