Tags Posts tagged with "Fatma dhe Aulona tregojnë ‘historinë e ëmbël’ të Amarës dhe Kianit: Shkëmbyen puthjen e parë në ashensor"

Tag: Fatma dhe Aulona tregojnë ‘historinë e ëmbël’ të Amarës dhe Kianit: Shkëmbyen puthjen e parë në ashensor

Fatma dhe Aulona tregojnë ‘historinë e ëmbël’ të Amarës dhe Kianit:...

Moderatoret e  njohur Aulona dhe Fatma ishin të ftuara special në programin “BE Caffee”. Ato folën për gjithçka nga puna deri tek përditshmëria dhe jeta...