Eros + 16 /Kolegu i punës më çoi në qiellin e shtatë...

Eros + 16 /Kolegu i punës më çoi në qiellin e shtatë kur ishim në plazh

1239
0

1-437-600x379

Të gjithë këtë histori doja ta mbaja për vete, por ajo që përjetova atë ditë ishte vërtetë një histori e nxehtë dhe plot pasion.

Ky është rrëfimi i bërë nga Olga Marikovvski, për një nga portalet më të mëdha Europiane.

Rrëfimi i Plotë:

Unë dhe Andre Todorovski punonim në një zyrë prej rreth një viti. Edhe ai ishte i martuar dhe unë sapo isha njohur me të dashurin tim, zemra më rrahu që dtën e parë që e pashë.

Pavarësisht se disa prej kolegëve të zyrës e kishin vënë re simpatinë e ndërsjelltë mes nesh askush nuk na i kishte thënë hapur, përveç njërit prej kolegëve, Timoti Handanovskit, i cili na ngacmonte shpesh duke na vënë në vështirësi në sy të të tjerëve.

Edhe pse ne shiheshim dhe komunikonim shpesh me njëri-tjetrin, unë dhe Andre nuk i kishim thënë asgjë njëri-tjetrit.

Por gjatë pushimeve verore gjithçka ndryshoi. Unë isha nisur me pushime me të dashurin tim në brazil për të eksploruar plazhet e Rios, por nuk e kisha menduar kurrë se aty do të bëja çmendurinë më të madhe.

Një ditë si zakonisht unë dhe i dashuri po shëtisnim në plazh, kur pa pritur vura re një fytyrë të njohur, ishte pikërisht ai Andrea.

Pai u takuam filluam të bisedojmë dhe të qeshim së bashku.

Në një moment ngela vetëm, unë dhe ai. Andre më tha: Olga ke dëshirë të lëvizim në plazh larg zhurmave, dhe unë ja ktheva menjëherë: pse jo.

Pasi u larguam nga sytë e njerëzve, Andre më thotë se i pëlqeja shumë, dhe unë i thashë të njëjtën gjë.

Aty menjëherë filluam të putheshim si të çmendur dhe ai plot pasion futi duart poshtë rrobave të mia.

Tashmë të gjithë e merrni me mend se çfarë ndodhi më pas. Dashuria për atë nuk më lë asnjë minutë të qetë. O zot çfarë kënaqësie kam përjetuar atë ditë.