Eros +16 /Gruaja ime është një monstër në shtrat

Eros +16 /Gruaja ime është një monstër në shtrat

618
0

femer-26-696x855

Një burrë i ka dërguar një letër britanikes të ‘The Sun’, ku ka kërkuar ndihmë nga psikologia për problemin që ka.

Ai thotë se e përfundon shpejt seksin dhe gruaja e tij bëhet nervoze.

Kjo është letra e tij:

Nuk do të thotë qe jam egoist në shtrat, por e përfundoj seksin shpejt dhe gruaja ime mërzitet.

Unë jam 34 vjeç ndërsa ajo është 32.

Ne kemi dy fëmijë të bukur dhe jeta do të ishte e mrekullueshme nëse nuk do të ishte ky dështim i imi kohëve të fundit.

Ky problem shkoi prapa për vite dhe u bë më keq kur unë po bëhem më i vjetër.

Shumë rrallë mund të zgjasë më shumë se një minutë.

Gruaja ime bëhet nervoze kur ne nuk kemi seks për të dytën herë radhazi sapo të kemi përfunduar, por unë nuk mund ta menaxhoj atë.

Unë e di se të tjerët e bëjnë por nuk e di çfarë po ndodh me mua kështu?

Jam i shqetësuar se gruaja mund të më lë, por ndihem në siklet që të shkoj ta vizitoj mjekun.

Kjo është përgjigja e psikologes:

Ti nuk ndihesh i sigurtë në martesën tënde, çka nuk mund të ndihmoj.

Gruaja juaj është duke pritur marrëdhënie pas një kohe të rimëkëmbjes, por trupat e burrave nuk punojnë në këtë mënyrë.

Derdhja e hershme mund të jetë e lehtë për, por duhet të shikosh për pjesën tjetër të marrëdhënies.