Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!

Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!

393
0

enca1-1

Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!

Enca ka përfunduar me turneun e kësaj vere. Ka qënë dje nata përmbyllëse dhe ajo i ka dedikuar asaj një postim të veçantë. Ka shprehur gjithë impresionet dhe emocionet e kësaj periudhe të ngarkuar, në të cilën jo vetëm punoi, por dha dhe mori edhe shumë dashuri me fansat. Në fund të gjithë asaj që ka shkruar, ajo ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë shqiptarët që ndodhen nëpër botë. Shumë shpejt Enca do të nisë turneun nëpër Europë, duke shkuar kudo ku ka shqiptarë që mezi e presin. Ndaj përgatituni se shumë shpejt do t’ju nderojë me performancat e saj, idhulli juaj!

Postimi i lajmit të mirë: