Tags Posts tagged with "Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!"

Tag: Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!

Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni!

Enca jep një lajm fantastik – Përgatituni! Enca ka përfunduar me turneun e kësaj vere. Ka qënë dje nata përmbyllëse dhe ajo i ka dedikuar...