E tmerrshme: Derisa i jep makinës, Kallashi fut gishtat në organin gjenital...

E tmerrshme: Derisa i jep makinës, Kallashi fut gishtat në organin gjenital (Foto)

1562
0

kaa_1474963755-5779827

Bën gjithçka për famë. Por këtë herë e ka tepruar. Kallashi ka publikuar një foto hot në Instagramin e saj. Ajo është ulur në makinë dhe ka fotografuar veten duke e futur dorën në organin gjenital…

k_1474963730-2484671

Shperndaje