E pabesueshme si ka qenë 2Ton kur nuk e njihte askush (Foto)

E pabesueshme si ka qenë 2Ton kur nuk e njihte askush (Foto)

493
0

2 Ton është bërë një nga reperët më të njohur të rep skenës shqiptare, kjo falë këngëve të bukura dhe produktivitetit. Ai nuk po ndalet

2 Ton është edhe i pëlqyeri i vajzave, e kjo vërtetohet lehtë. Mjafton një hedhje shikimi në profilet e tij dhe vërehet se sa shumë i shkruajnë.

Me sa shihet, 2 Ton ka ndryshuar shumë që nga rinia e hershme, që atëherë kur ishte ende në kërkim të suksesit, shkruan “Kosovarja”.

Shikoni reperin pranë aktorit Fatmir Spahiu.

2_1474441518-1246525