E kuqe flakë! Fustanet që ju duhen këtë dhjetor

E kuqe flakë! Fustanet që ju duhen këtë dhjetor

87
0

Është periudha e Krishtlindjeve, e mbushur me dhurata, urime, drita e dekore që kanë zbukuruar qytetin dhe shtëpitë tona.

Periudha kur bëhemi bashkë me familjarët, të afërmit dhe miqtë e zemrës. Organizime të shumta në shtëpi dhe jashtë saj, me veshje e stilime të veçanta. Dhe ajo që mbizotëron është e kuqja. Ka plot risi, por tradita e së kuqes nuk del kurrë nga moda.