Tags Posts tagged with "E kuqe flakë! Fustanet që ju duhen këtë dhjetor"

Tag: E kuqe flakë! Fustanet që ju duhen këtë dhjetor

E kuqe flakë! Fustanet që ju duhen këtë dhjetor

Është periudha e Krishtlindjeve, e mbushur me dhurata, urime, drita e dekore që kanë zbukuruar qytetin dhe shtëpitë tona. Periudha kur bëhemi bashkë me familjarët,...