E gjeni dot kush është?! Sot këngëtar shumë i njohur

E gjeni dot kush është?! Sot këngëtar shumë i njohur

388
0

flori-mumajesi-1-700x423_1474480351-3068196

Ai është një nga këngëtarët dhe producentët më të njohur dhe më të dashur në Shqipëri… dhe në këtë foto, të qarkuar me rrethin blu, ju po shihni Flori Mumajesin kur ishte fare i ri.

Pamja e tij e dikurshme e bën gati të pamundur identifikimin e tij, sepse Flori ka ndryshuar shumë me kalimin e viteve.