Tags Posts tagged with "E gjeni dot kush është?! Sot këngëtar shumë i njohur"

Tag: E gjeni dot kush është?! Sot këngëtar shumë i njohur

E gjeni dot kush është?! Sot këngëtar shumë i njohur

Ai është një nga këngëtarët dhe producentët më të njohur dhe më të dashur në Shqipëri… dhe në këtë foto, të qarkuar me rrethin...