Djali i madh i shoqes sime çmendet pas meje, i ul brekët...

Djali i madh i shoqes sime çmendet pas meje, i ul brekët për qejf të tij

588
0

pp-p-245-933x445

E dija se fqinjin tim tetëmbëdhjetëvjeçar e mundonte vetëm një gjë: si t’i fuste hundët nën brekët e mia kallëse, prandaj une kisha kujdes lidhur me këtë, por si duket, jo edhe sa duhet. Para se gjithash, unë as që mund ta fajësoj atë për asgjë, sepse, thënë thjesht, isha e vetëdijshme se pothuajse çdo mashkull kur më shikon, fillon të jargëzohet pas meje.

Unë jam, siç thuhet, “e sajuar mirë” edhe kah gjinjët, e edhe në pjesën e kukave dhe isha mësuar që meshkujt të përqyrreshin pas meje. Mirëpo, shumica e meshkujve frikësohen kur me afrohen. Ndoshta për ta jam një kënaqësi tepër e fortë. Nganjëherë ata sillen në mënyrë thjesht qesharake, e ndjenjat, të cilat janë në linjën e skajshme të ndjenjave të tërheqshmërisë, në vend se kah unë, i refuzojnë ata nga unë, andaj çka kam përjetuar që një djalosh i bukur, i cili fitoi ereksion të fuqishëm kur më shikoi, në vend se të hidhej në përqafimin tim, ai vetëm më shikonte.

Unë thjesht ndjej kënaqësi në përqëndrimin e vëmendjes që e shkaktoj te meshkujt dhe nuk iritohem. Burrit tim i kam qëndruar relativisht në besë, kurse jeta jonë seksuale ishte e mirë. Unë e dua, e ai e çmon atë që e ka. I di të gjitha rreth kompleksit të edipit dhe ngarkesës natyrale të meshkujve adoleshentë që të kalojnë nëpër fazën e dashurisë ndaj nënës. Kështu që unë nuk u befasova aspak kur vërejta se fqinji im Toni më shikonte më sytë e tij rinorë. Ai i ndryshoi edhe sjelljet. Nga ana tjetër, mendova se nuk do të ishte ndonjë dëm nëse unë e gostis herë pas here, kështu që une nuk ia zura për të madhe kur ai përkulej për të m’i shikuar kofshët nën fustan, apo gjinjët e mi nën bluzë. Unë lejova që ai edhe të më spiunonte derisa vishesha. Bile mundohesha që të vishesha e të zhvishesha ngadalë, bile edhe duke ulur brekët, madje në mënyrë provokuese, në mënyrë që atij t’i jepja rast për një pamje të mirë seksi. E kuptova se puthjet dhe përqafimet tona të zakonshme, për të kishin një kuptim krejtësisht tjetër.

Me kalimin e kohës, Toni u rrit dhe u zhvillua, kurse interesimi i tij për mua u rrit. Ai u bë një mashkull bukur i zhvilluar, më i lartë se 180 centimetra dhe filloi që te merrej me futboll. U bë me të vërtetë një djalosh i pashëm. Vashat bëheshin copë e grimë pas tij, por si duket atij ato nuk i interesonin dhe ai sillej në mënyrë relativisht të çuditshme ndaj tyre. E dija se dëshirat e tij seksuale ishin kryesisht të orientuara kah unë.

Përcillte vazhdimisht çdo lëvizje timen, duke e shfrytëzuar çdo moment që të më afrohej dhe që të me prekte, kinse rastësisht. Më duhet të pranoj se ai me kënaqësi më ndihmonte, sa herë që e kërkoja ndihmën e tij. E dija se sa herë që unë nuk e shikoja, sytë e tij ishin të ngulitur në trupin tim. E ai kishte probleme të mëdha që ta fshihte ereksionin ndërmjet këmbëve. Dhe, si do të ishit ndier ju, zonja e zonjusha të nderuara? Çdo të kishit menduar për të gjitha këto? Më duhet të pranoj se mua me pëlqente adhurimi i tij ndaj meje. Isha e fascinuar me fytyrën e tij të bukur dhe me trupin e tij të fuqishëm dhe e doja sinqerisht dhe thellë. Por, oh zot, ai është ende fëmijë, fqi, i biri i shoqes sime…