Djali i Gent Zenelajt luan një lojë ndryshe nga bashkëmoshatarët!

Djali i Gent Zenelajt luan një lojë ndryshe nga bashkëmoshatarët!

687
0

gent-zenelaj

Djali i Gent Zenelajt luan një lojë ndryshe nga bashkëmoshatarët!

Vitet e fundit fëmijët janë më pasiv dhe lojërat e tyre gjenden brenda katër mureve të shtëpisë. Çdo gjë që mund të argëtojë një fëmijë të ditëve të sotme, duhet patjetër të ketë prizë dhe ekran. Ndërveprimi me bashkëmoshatarët, apo argëtimi në natyrë thuajse është zhdukur. Megjithatë kjo nuk ka ndodhur në familjen e Gent Zenelajt. Djalit të tij, Danielit, Genti i ka mësuar “lojën me llastiqe”. Sigurisht që edhe kjo nuk është një lojë e përshtatshme dhe as e bukur, pasi dëmton zogjtë, por të paktën nuk luhet brenda katër mureve të shtëpisë.
“Hapa dollapa”, “Gara me vrap”, “Piknik në natyrë”, e shumë e shumë lojëra të tjera i mungojnë fëmijëve të sotëm.

Danieli duke luajtur Pokemon Go……😂😂😂😂

A video posted by Gentian Zenelaj (@gentianzenelaj) on