“Dita e Refugjatëve”, kandidati për këshillin e Cremonës takon të rinjtë

“Dita e Refugjatëve”, kandidati për këshillin e Cremonës takon të rinjtë

1013
0

Kandidati shqiptar për në këshillin e Cremobës Landi Hajazi është takuar në ditën e Refugjatëve me minorenë shqiptarët të cilët jetojnë në një kolegj cooperativa Nazaret Cremona. Gjatë takimit me kandidatin Landi Hajazi, dhe kryetarin e bashkisë në këtë qytet, minorenët kanë marrë mbështetjen e tyre për ti ndihmuar që të integrohen në shttein Italian. Entuziamin e tyre ata e kanë shprehur edhe më shumë, kur u njoftuan se kandidati landi hajazi do të përfaqësoj shqiptarët në këshillin e Cremonës. 16 vjeçari, Zani tha se nuk është gjë e lehtë të  jetosh larg familjes dhe të ikësh nga vendi yt. Ndërsa Kryetari i bashkisë premtoi se këta djem të rinj shqiptarë do të mbështeten nga ai personalisht.