Dikur Behgjet Pacolli, e kishte bashkëshorte këtë “superbombë” (FOTO)

Dikur Behgjet Pacolli, e kishte bashkëshorte këtë “superbombë” (FOTO)

619
0

Ilirana Hoxha, e njohur nga të gjithë si Anna Oxa është një nga këngëtaret më të njohura në Itali, dhe jo vetëm.

Ana Oxa dikur ishte një nga këngëtaret më seksi në Evropë. Shqiptarja e cili kishte ndrruar edhe emrin nga Ilirana në Anna, ishte një nga këngëtaret më të dashura nga publiku, shkruan gazetablic.com

Por Anna ka një histori edhe me ish presidentin e Kosovës, Behgjet Pacollin. Anna edhe Behgjeti kanë qënë edhe të martuar, madje në atë kohë Pacolli ishte bërë më shumë i njohur për lidhjen me Anna Oxen, se sa si biznismen i shquar.

Anna sot është 55 vjeçare dhe që nga viti 2010 nuk ka publikuar as një këngë

Ne më poshtë u sjellim disa foto të ish gruas se Behgjet Pacollit./Gazetablic.com