Tags Posts tagged with "Dikur Behgjet Pacolli"

Tag: Dikur Behgjet Pacolli

Dikur Behgjet Pacolli, e kishte bashkëshorte këtë “superbombë” (FOTO)

Ilirana Hoxha, e njohur nga të gjithë si Anna Oxa është një nga këngëtaret më të njohura në Itali, dhe jo vetëm. Ana Oxa dikur...